Hoffrekullens Handelsträdgård Aktiebolag

Öppettider : Måndag-Fredag: 11:00-17:00, Lördag: 11:00-14:00
Hoffrekullens Handelsträdgård Aktiebolag

Kontakta oss

Om du har några frågor, använd bara följande kontaktuppgifter.

Hoffrekullens Handelsträdgård Aktiebolag

Hör av dig!

Ann

070 - 450 84 24

Glenn

070 - 522 49 60

E-postadress

hoffrekullen@telia.com

Adress

Håffrekullen 210, 442 91 Romelanda

Gårdsbutiken öppnar snart. Välkommen till våren, vi öppnar i april!

Följ oss på sociala medier

HOFFREKULLENS HANDELSTRÄDGÅRD

Vi arbetar hårt för att ge dig HÄR-odlade, smakrika, obesprutade och miljövänligt odlade tomater.

Vi har öppet mitten av april till mitten av november

Frågor eller feedback? Hör av dig till oss!

VÄGBESKRIVNING

Från Kungälv:

I korsningen med trafikljus och Kungälvs sjukhus till vänster och centrum till höger, kör du rakt fram mot Diseröd och lilla Edet. Efter ca 6 km passerar du Diseröds samhälle på vänster sida och efter ytterligare ca 500 m svänger du höger mot Häljeröd. Nu ser du växthusen och efter ca 500 m svänger du vänster in på den lilla grusvägen. Sväng vänster igen när vägen delar sig och strax därpå vänster igen upp för en liten backe och du befinner dig på vår gård. Den nya gårdsbutiken ligger på sydsidan mot asfaltsvägen och där finns en egen parkering. Var uppmärksam på att vår lilla grusväg har djupa diken och inte är bred nog för möte. Var uppmärksam och samarbeta med andra trafikanter.

Från Lilla Edet:

Kör Romelandavägen mot Kungälv. Du passerar Västerlanda, Thorskogs slott, Norrmannebo och Solberg och strax innan Diseröds centrum svänger du vänster mot Häljeröd. Nu ser du växthusen och efter ca 500 m svänger du vänster in på den lilla grusvägen. Sväng vänster igen när vägen delar sig och strax därpå vänster igen upp för en liten backe och du befinner dig på vår gård. Den nya gårdsbutiken ligger på sydsidan mot asfaltsvägen och där finns en egen parkering. Var uppmärksam på att vår lilla grusväg har djupa diken och inte är bred nog för möte. Var uppmärksam och samarbeta med andra trafikanter.

Handla hemifrån och hämta

Hur går det till att handla när butiken är stängd?

Informera dig om våra produkter genom att besöka oss eller via vår hemsida. Under vintersäsongen finns det burkar från vårt kokeri att köpa, samt vissa andra produkter som går att ”övervintra”, inga färskvaror! Det finns risk för slutförsäljning, så först till kvarn…

Kontakta oss för personlig service genom att ringa Ann på 070 450 84 24 och berätta vad du vill ha! Du kan också skicka ett mail till hoffrekullen@telia.com och bli uppringd.

På detta sätt får du dagsaktuell information om vad som finns och priser. 

Jag förbereder din beställning och vi kommer överens om när och hur din påse kan hämtas.

Välkommen med din beställning!
Hoffrekullens Handelsträdgård Aktiebolag